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​ ​​M & H CONNECT GERMANY GmBH

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Manteiga sem sal, manteiga creme doce


Preço por unidade:

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Tipo de pagamento:

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Porto de Preferência:

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Referência:

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Descrição

82% sem sal manteiga. Manteiga feita exclusivamente a partir de nata pasteurizada e doce e contém gordura de leite menos 82% por peso. Aplicações: Assados, preparados alimentos, molhos, sopas e ao consumidor e embalagens industriais.

Especificações físicas
Cor: Uniforme, luz-amarelo
Sabor: Limpa, fresca, não rançoso ou desativar sabores
Odor: Não fora os odores
Partículas de Schorched: Disco A / B
Antibióticos: ausente
Estranhos: ausente

Especificações químicas
Umidade: 82,0%
Gordura não sólidos de leite: 100 CFU per gr
Salmonella: Absent
Staphylococcus Aureus: Absent

Specifications
Packaging 25 kg Net Weight Block in cardboard box with poly-bag
Shelf Life Frozen at -18°C 18 months

Butter is a solid dairy product made by churning fresh or fermented cream or milk, to separate the butterfat from the buttermilk. It is generally used as a spread on plain or toasted bread products and a condiment on cooked vegetables, as well as in cooking, such as baking, sauce making, and pan frying. Butter consists of butterfat, milk proteins and water.

Most frequently made from cow milk, butter can also be manufactured from the milk of other mammals, including sheep, goats, buffalo, and yaks. Salt such as dairy salt, flavorings and preservatives are sometimes added to butter. Renderingbutter produces clarified butter or ghee, which is almost entirely butterfat.

Butter is a water-in-oil emulsion resulting from an inversion of the cream; in a water-in-oil emulsion, the milk proteins are the emulsifiers. Butter remains a solid when refrigerated, but softens to a spreadable consistency at room temperature, and melts to a thin liquid consistency at 32�??35 °C (90�??95 °F). The density of butter is 911 g/L (0.950 lbs per US pint).[1]

It generally has a pale yellow color, but varies from deep yellow to nearly white. Its unmodified color is dependent on the animals�?? feed and is commonly manipulated with food colorings in the commercial manufacturing process, most commonlyannatto or carotene.>

  • Manteiga
  • sem sal
  • doce creme de manteiga
  • manteiga
  • manteiga com sal

Capacidade de produção:

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Prazo de Entrega:

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Incoterms:

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Informações da Embalagem:

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Mais sobre a
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Volume de vendas (USD)

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1990

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Ano de Fundação


Tipo de negócio
  • Fabricante
  • Empresa trading
  • Distribuidor/Atacadista

Palavras chaves
  • grãos de café
  • manteiga
  • queijo
  • leite em pó
  • bebida energética de redbull
  • porcas de caju
  • nozes
  • óleo de girassol
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